CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, October 16, 2011

Rindu nye...!~!~!~!!!!


Salam sume...

Wehh aku rindu sangat ngan blog nihh..
lame gile tak bersiaran dalam blog nih..
rindu gilerrrrr.....

Tapi aku tak tau nak tulis ape ni,
dapat update ni pon
tak dirancang
so, memang tak tau nak tulis ape..
cume nak bagitau aku dah bersalin jekk
uuhuh...

Nanti ade mase lapang aku akan update
segala cite mase aku bersalin.
bersalin pon tak dirancang
hahhahah...

Boleh pulak baby tu nak kuar beraya..
ahhahah
ingatkan dapat puase penuh tahun ni
rupe nye tak...
terpakse aku mengganti pose nanti..

Ermm.. pe lagi nak cakap ehhh
memang tak de idea nak bercerita ni..

Ok la.. lain kali aku update lagikk
rindu betol nak masak2 macam dulu...



***************

1 comments:

nUruL 'aIn (^_*)

fuuhhh...xcited n rindu nye pasal smp x terkate ye ? hehhe...cpt2 la update cite adip tu...n yg penting jgn lupe update cite mase besalin tu k =p