CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, January 23, 2011

Astro First

Salam Ahad sume....

Korang tau tak pasal Astro First tu..???
Channel terbaru Astro.
Aku dah cuba...
Bayar rm15 satu filem + 6% tax.
Program dapat tentangan dari Erma Fatima
tak percaya..???
tengok nihh

sumber : oh bulan

Ok, lupa kan hal tu.
Hari tu aku langgan cerita Aku Masih Dara.
Cerita yang lain aku dah tengok.
Senang jek cara nak langgan.

Pergi kat channel 480,
klik Order pada cerita yang kita nak.
Pastu nanti kat screen akan ada nombor
ala² nombor nak top up la.
Nombor tu kita kena sms kat astro.
Pastu dalam 5 minit kita dah boleh
tengok cerita yang kita pilih tu...
Buat masa ada 3 cerita yang boleh kita pilih

1. Ngankung
2. Aku masih dara
3. Damping malam

Cerita tu kita boleh tengok dalam 2 hari je.
Astro akan sms kita tarikh tamat cerita tu..


Bagi aku benda bagusla...
Yela jimat sikit kan..?
Minyak, tol lagi..
kot nak popcorn atau jajan² ke...
dah bape ringgit kan..?

Kalau dengan Astro First ni,
kat dalam rumah je.
Tak payah keluar duit minyak, tol bagai...
Kalau nak popcorn ke apa² pop pon
buat sendiri jela...
Puas hati.......
Senang kan...??