CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, May 5, 2011

--->Tiada mood untuk berblogging <----

Assaalamualikum...

Merujuk perkara di atas,
saya selaku owner blog ni yang mana
sudah lama tidak mengupdate blog
tidak lagi mempunyai mood atau
lebih tepat lagi

AMAT MALAS

untuk mengupdate blog ini...

Saya hanya rajin berjalan-jalan
menikmati cerita terbaru
dari blog rakan-rakan sahaja.

BerkeMUNGKINan kemalasan ini
akan berlarutan hingga ke tahun hadapan.
Insyaallah.... saya akan pasti kan
itu tidak akan terjadi. Aminn...

Sampai di sini sahaja ulasan dan rumusan saya..

Ikhlas....




3 comments:

yatt

dah mcm tulis surat rasmi dah merujuk kepada perkara di atas bagai ko ni dik oii.. hehee nape ni mak buyong? heheh... jgn malas2 tulis blog tau.. :-)

mawar (^_*)

hahahha..tu ar pasal kak yatt....sy pun konfius jap td...surat rasmi ke blog ni =p

Shida Karim

hahhaha.... ingin dinyatakan disini, format blog ini telah bertukar kepada rasmi ya. ini adalah kerana kebosanan yang melanda tuan tanah. harap maklum. t.kasih..... :D