CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, June 21, 2011

~~ Jalan-jalan Kelantan ~~ daY 2 {part 2}

Aii..
bertemu lagi kite dalam edisi part 2 ye.

Lepas je majlis tunang, dah kenyang melantak
maka kami beransur la pulang ke teratak sewaan..
dorang nak shot tok outdoor plak.
aku tak larat la nak berhujan panas
tok teman kan dorang shot outdoor.
adek badek aku yang len sume pegi
yang tinggal kat rumah
aku ngan mak aku je..
lagi best membungkang kat rumah dari
berpanas di luar rumah..

Lepas dorang dah gedik² berOutdoor,
maka pulang la mereka ke teratak sewaan
dan........
yang paling best Along aku belanje
kepok lekor, satar ngan goreng pisang.
wehh... sedap gak satar kelantan.
terliur² sampai sekarang (*_*)
aku bangun dari tido je terus je
melantak satar yang sedap tu...
ihihi....

Ha ni yang sebenar nye nak cite ngan korang ni
malam tu kiteorang kuar g makan ayam goreng...

*** Radix Fried Chicken ***

Boleh tahan la ayam die, tapi ade beza ngan KFC

tukang order a.k.a tukang belanje..
time kaseh la kak long, len kali blanje lagik ye
(^_^)

ape beza nye dengan KFC..??

lebeh kurang je ngn KFC... fries n soft drink

weh.. pe kes rojak de kt RFC nih..??
erm.. mak aku la ni, mak aku mne makan ayam² ni
tu sbb kene beli kan dia makanan yang boleh dia makan...

selesai la sudah sesi makan² di RFC.
ni la hasil tuaian kami....

Lepas makan kiteorang pegi Wakaf Che Yeh pulak..
aku tak beli pape pon,
dah jauh² berjalan kaki, perut aku sume dah sakit²
dah tak larat aku nak berjalan lagik.
maka dengan itu, pulangla kami ke teratak sewaan.

Balik rumah terus
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

penat + ngantokk....




2 comments:

mysha

mAK Yong taK laRat nak JenjALan pePanaS ek?? hehehe...

eH kat iPoh ada KLG.. ala2 KFC gak ekekeke

huRm akak tak perNah pun g kelaNtan huhuhu teringin Nak g....

Shida Karim

haah la kak..
o yeke? best ke?
x pe.. nnti imad da besa bwk la imad g jenjalan kelantan. org g ni pon sbb epul dpt org klantan, kalo x, x sampai pon klantan hik³