CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, March 15, 2011

~ t e r i n g i n ~ . . . . . . .

Wehhh....
lame betol tak update
Malas aku nak update blog ni
Kalau jenjalan kat rumah orang lain..
aku rajin la..
hik..hik..hik..

Sekarang ni kan..
Aku teringin sangat nak makan

*
*
*
*
*
*

A S A M P E D A S . . .


K E T A M B A K A R . . .


R E N D A N G K E R A N G . . .



Tapi kan....
sekarang ni..
aku M A L A S sangat nak
masak memasakkk...!!

Nak beli pun,
takut tak kena dengan tekak aku
uhuhuhu..
Nak tak nak aku kena
merajin diri
untuk masak benda alah ni..

Ingat semalam nak masak asam pedas tu,
tapi masa balik keja
hujan lebat lak
tak dapat la nak pegi kedai
beli barang..
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

Ni sume gara-gara tengok
blog Elysot la nih.!!
Memang terliur aku tengok
asam pedas ikan mayong dia...!!!
Nampak sedapppp..!!

Tak pe..
petang ni
kan ku usaha kan
asam pedas ituuu...!!!

akan lebih berhati-hati selepas peristiwa berdarah itu... (^_*)




4 comments:

Rose Emely

hohoho.....
hahaha...cian ko.
g jeklaaa mane2 kedai asam pedas...
dah start2 nak ngidam dah tu...
jgn salahkan aku wei..aku pun dah lama pujuk tunang aku suh masakkan.
nak masak sendiri memang out. hiks

psttt...baik cepat2 cari, kang meleleh2 ayaq liur anak ko...hehehe

Shida Karim

sot.. aku xnak g kedai² ni..
takot xkena ngn tekak aku ni.
kang membazir jek. bek aku masak sdri
uhuuh..
tapi kan..aku mmg nk slh kan ko,
patot nye ko kena bwk kn tok aku ckit
uhuhuh....

yatt

baik masak cepat kang jenuh meleleh air liur baby huhu

Shida Karim

kak yati ~ hik..hik..hik..