CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, July 20, 2011

♥ Perut Ternaek~naek...♥

Ish... musykil tol tengok tajuk entry nih. Bukan pe,
aku nak share pasal time peknen ni la.
Sebelom ni kalau nak rase baby gerak² aku kene letak tangan kat perut,
baru rase baby bergerak². Sekarang kan... tak payah dah.
Kalau rase baby gerak² tengok je kat perut muncit tu,
mesti nampak perut terneak-naek.. uhuhu..
Indahnye pengalaman mengandung nih.
Memang sangat² teruja bile tengok perut ni bergerak².
Terase tendangan baby. ♥ tat moment!!!
Tapi cume tinggal lebeh kurang 3bulan je lagi.
Pastu baby ni dah tak de dalam perut lagi.
Tak boleh nak tengok perut ni naek-naek lagi..
Mesti aku rindu time tu... Erm...
tu jela yang aku nak share..
sebab tibe² nampak perut ni ternaek-naek.
[tu pon nak buat entry.. cehhh..!!!]




6 comments:

mawar (^_*)

so sweet =)

Shida Karim

cik mawar ~ (^_^)

mawar (^_*)

tp b4 bersalin jgn lupe bg khazanah tu ye...nk pinjam =)

Shida Karim

insyAllah... x tengok pon benda tu lg. tatau la ok lg ke x

Cik isema n' En Epuiiii~~

alang.. rakam la time gerak.. ti leh simpan n tnjuk kat die bile die degil, bg die igt dugaan time ngandungkan die n syangkn mak die.. msti shomelllll

Shida Karim

Cik isema n' En Epuiiii~~ nk gak rakam time tu, tp kt opis lor. sebelah i ade lelaki pulak. kt umah xsempat nk rakam² ni. almaklum la dh ade part time... ♥♥♥