CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, July 21, 2011

♥ Tatkala perut sudah tak muncit lagikk~~♥

Bile aku pikir², kejap² berangan, kejap² berehat besame kitkat..
tibe² bekepikiran...
Cam ne la kalau aku lepas besalin nanti..
Mesti aku rindu moment² ni ☺:~

♦ rindu nak merengek2 kat incik suami
mintak belikan roti kentang

♥ rindu nak merengek² sebab mintak
tolong sapu minyak/urut kaki

♦ rindu nak merengek² mintak belikan
buah betik sebab susah nak bery²

♥ rindu nak merengek² mintak tolong amik kan
barang terjatuh dengan alasan tak boleh nak membongkok

♦ rindu nak merengek² mintak suapkan
time makan nasik [kat umah je ye]

♥ rindu nak merengek² mintak selimutkan
time nak tido dengan ayat yg same setiap malam
' seorang suami kene selimutkan seorang isteri
mase seorang isteri tu nak tido '

♦ rindu nak merengek² mintak tolong
letakkan bantal kat perut bile tido mengiring
dengan alasan perut dah buncit, so, tak nampak

weh.. banyak nye rindu nak merengek²...
yang sebenarnye bukan rindu ape,
rindu nak merengek² tu je la.
Sebab incik suami pon suke melayan..
so, makin menjadi² la...
ihihihi....
korang jangan pulak nak muntah ijau ye bile bace entry ni..
benda² kt atas ni la yg selalu aku buat.. dan bukan nye buat²... ☺

Tapi benda² ni, bukanla tiap2 ari ye..
kalau incik suami keje siang je, kalau keje malam
aku tdo rumah mak aku. dengan mak aku nak mintak
buat cmni.?? hhahah di lempar eh aku kek luar ghumah buleh la..
ahahaha....




5 comments:

mawar (^_*)

hehehe.....so sweet =)
lpas ni baby plk yg merengel2 tiap2 mlam...selamat berjaga ye shidot cyg (*_^)

Shida Karim

ye... selamat³... ☺

mysha

sHida t ko meSti winDU baBy geletek2 pewot.. kan???

Shima Md. Zahar

wuhuuu,, dah tak lama yerk shida.. ermmm tu laaa kenangan yang akan membuat kan hati seorang isteri nak mengandung lagi walau keberapa ratus kali.. hehehehe.. sonok dimanja kan.. dalam pantang pun still di manjakan .. tapi lepassss tu.. hahahahahhaa..

Shida Karim

kak sha~ha la kak... ☺

kak shima~haah kak +/-3buln je lg. mmg sronok d manjakn hik³.. dlm pantang pon d manja² kan jugak ke kak..?? wah sronok².. ☺