CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, July 21, 2010

Ayam g0rEng + saYur k0biS

harus ke kite update blog ari2..??? erm.... sejak berblog ni, aku rase macam aku kene update blog ari2 huhuh.... tapi ari2 asik cite pasal menu masakan aku tok incik Somi boring jugak kan..?? tapi.... aku pedulik hape.. ni blog aku, suke ati aku la nak cite ape kan..?? hik3.. mood tgh rajin nak meng update blog. bia pon x de cite best yg nak dikongsi, ni je la yg mampu aku kongsi kan... menu ari selasa.. hahhahahhah layan jela gamba ayam goreng nihh....


ayam goreng rangup



sayur kobis



2 comments:

☆ lieya latif ☆

ala...blog kite, kite punye suke ar nak letak ape heheheheeh...akak setuju ngna ko!!!

wah menu yg simple tapi sedap....takde budu ke shida heheheeh...akak kalo mkn lauk camni, ade sambal belacan pun dah cukup...bertambah2 aku mkn!~

Shida Karim

btol tu kak, org pon setuju...

budu.... x makan budu la kak, incik suami pon x makan budu..ihihihi.....