CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, July 12, 2010

first......................

alhamdulillah........akhir nye aku dh ade blog jugakkk.... walaupon dh ketinggalan zaman, tp aku berjaya gak create blog aku sdri......







6 comments:

mysha

CAya la Shida... berJaya Jua Blog mu ini..Kemas jer Umah Shida nIh...taKperla memUla bIorle akak jer jaDIk kawan.. t shida cArik kawan lain ek.. SElamaT berbLogger.. Rajin2 uPdaTe taw.....

aKu Yg bErNaMa nOraSHiDa

hahha...tenkiu kak.. berkat dr semangat akak la ni..time kaseh bebyk ye

YuNa

welcome! eh mana ko blh jmpa blog aku ni? hehe

Shida Karim

huhuu...ntah. aku masuk2 blog org..tetibe je aku tau tu blog ko

YuNa

aiks?? hehe tu aku pelik tu... coz blog aku setakat ni yg tawu amy n kema je.. hehe.. okes..

Shida Karim

ha dr blog kema la tau...ye dh ingt..!!! hahha...kema nye blog pon aku tau kt gamba die. aku ingt die suke2 letak, aku test la masuk..pastu lame aku xtgk blog die, sekali tu aku tgk ade blog ko skali