CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, July 28, 2010

Hangat2 taik ayam....???

Ermmm..... kan dh cakap dah... mesti jadik punye. kan betol..!!!

semalam incik suami bertanye,

suami ~ ari ni kat blog tulis ape..??
aku ~ x de pape.. malehh..
suami ~ hahhahha.... dah agak dah... hangat2 taik ayam je.....
aku ~ %$&*^%$#$#%%$&+_+

Bile pikir balik memang betol la ape incik suami cakap... uhuhu. tapi nak buat caner kan.. dah x de idea nak tulis ape.. x pe... mule dari ari ni aku nak update blog ari2 k..!! sebenarnye banyak yg nak dikongsi tapi tula.. x de ilham nak menulis =P ni dah ade semangat baru tok menulis blog... hahha lawak tol, blog baru je 2 3 entry. hak6........ memang betol la...... HANGAT - HANGAT TAIK AYAM....!!!!!!


Nah ambek ni.... ayam sekor sorg tok wat rendang raye ni.. ayam kampung ni tau...!!!!


4 comments:

☆ lieya latif ☆

uih best tu...ayam kampung lagi....buat rendang sedap...buat sup pun sodap heheeheheh

alah, bua tjek cite ape2...asalkan leh bace heheeheh.....

Shida Karim

huhuhu... best2... nnti akak masak rendang bagi la sikit kat org ek ... =P

...sWeeT uMi...

shida..ok la tu kire berupadate la gak...tak mcm akak ni dah setahun tak update hehehe malas nye pasal hahaha...tak pe2 now ni tgh cr angin tu rajinkan berblog balik...progress skrg dok touch up2 blog skit hehhe...

Shida Karim

huhuh... bagus2 kak emah.